Način plaćanja

Način plaćanja možete odabrati među mogućnostima koje nudimo.

Plaćanje je moguće: putem kreditne ili debitne kartice, plaćanjem unaprijed, te plaćanjem po preuzimanju pošiljke (gotovinom).


Plaćanje karticama


Kojim vrstama kartice možete platiti:


  • Mastercard

  • Visa

  • Maestro

  • American Express>

  • Diners Club Internatioan

  • Discover

  • JCB

  • DinaCard


Kad se tereti kartica


U slučaju plaćanja karticom, iznos će biti naplaćen s kartice nakon što pošaljemo vašu narudžbu. Prilikom vraćanja robe, iznos će se vratiti na račun kartice putem koje ste platili. 


Plaćanje po pouzeću gotovinom


Kod plaćanja pouzećem, pošiljku plaćate prilikom primanja od prijevoznika.

NAPOMENA: pripremite točan iznos plaćanja - prijevoznik možda neće imati sitnog novca.

Provjerite je li navedena točna adresa za isporuku. Navedite i svoj broj mobilnog telefona na korisničkom računu kako bi vas prijevoznik mogao unaprijed obavijestiti o nadolazećoj isporuci.


Kako ću dobiti povrat sredstava?


Kada registrirate povrat putem interneta, od vas će se tražiti da navedete svoje bankovne podatke za povrat sredstava. Nakon što obradimo vaš povrat, vratit ćemo vam iznos u skladu s tim.


Plaćanje unaprijed


Odaberete li način plaćanja unaprijed, po izradi narudžbe dobit ćete e-poruku koja sadrži potrebne podatke za plaćanje. 


Podaci za plaćanje na račun:


Primatelj uplateE. STUDIO d.o.o.

IBAN: HR08 2484008 1135138825

BIC: RZBHHR2XXXX

Banka: Raiffeisen Banka

Model: HR00

Opis plaćanja: Broj vaše narudžbe

Poziv na broj primatelja: Datum plaćanja [DDMMGGGG]

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine itd.

S obradom narudžbe ćemo započeti čim nam uplata stigne na račun. Ovisno o vašoj banci, možda će biti potrebna 2 – 4 radna dana dok nam uplata ne stigne. U slučaju plaćanja predujmom, potrebno je uzeti u obzir moguću naknadu za transakciju koju može primijeniti vaša banka. Naručeni proizvodi rezerviraju se za vas najdulje 7 dana.


VAŽNO:

Svaku narudžbu platite posebno i u polje za opis plaćanja obavezno upišite broj narudžbe kako bismo mogli pravilno obraditi vašu narudžu.


Ostalo


Uslučaju sumnje na zlouporabu bilo koje vrste plaćanja, možemo zatražiti dodatne dokaze o valjanosti takvog načina plaćanja, a u slučaju da takvi dokazi ne budu podneseni imamo pravo obustaviti transakciju i otkazati narudžbu.

Vaš pružatelj usluga platnog prometa, u svrhu ispunjavanja obveza plaćanja prema Prodavaču, može teretiti kupca transakcijskim troškovima koji nisu poznati Prodavaču. Sve takve troškove snosite sami.

Račun i kredit za proizvode kupljene u eCroatia.hr internet trgovini primit ćete u elektroničkom obliku. Račun u elektroničkom obliku šaljemo skupa s e-mailom o isporuci narudžbe. Želite li račun primiti u papirnatom obliku, obavijestite nas i poslat ćemo ga zajedno s naručenom robom. U slučaju osobnog preuzimanja na mjestu za preuzimanje kupac dobiva ispisani račun za kupljene artikle prilikom njihovog preuzimanja.

Zadržavamo pravo odbiti određene metode plaćanja za dane narudžbe te uputiti na druge metode plaćanja. Napominjemo da prihvaćamo uplate samo s računa unutar Europske unije (EU). Odgovorni ste za bilo koje troškove povezane s novčanim transakcijama.